Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Общото между всичко това е клюкарката. Не е необходимо да има нещо видимо изгоряло. Може да е студена спойка. Прегледай и почисти буксите и и огледай платката за студени спойки особено в областите на конекторните пинове.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• За това се насочих и аз към нея ама за студени спойки не ми мина през ума, че щях да тръгвам на път и набързо само хвърлих едно око. Ще я сваля утре и на маса ...

Comment

• Колеги откъде мога да си изтегля auto-data,че да мога да си гледам всичко което ме интересува?Sorry за тъпия въпрос но още съм лаик в тази област.

Comment

• Примерно в замундата.
          За мен обаче elearn е по-полезен специално за алфите. Има го пак там.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Аз да попитам - има ли друг със 2,0 v6 турбо?
            Алфата не е моята, но е в семейството - колата за кеф и официални събития на баща ми!
            Trans penis mihi est!

Comment

• Имам питанка!
              Някой премахвал ли е масления сепаратор на печка JTD ? Под прмахвал имам в предвид да го шутира...

Comment

• Колеги не мога да намеря темата и затова питам тук, с какъв силикон да залепя прага, от вдигането на повдигач се счупи копчето от едната страна, имаше някъде тема за това но не я намирам?
                Alfa 166jtd,1999

Comment

• Какво имаш впредвид под копче?Ако говориш за щипки за праговете мога да ти дам кординати и да си поръчаш нови?

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                    Какво имаш впредвид под копче?Ако говориш за щипки за праговете мога да ти дам кординати и да си поръчаш нови?
                    Я дай насам, че и на моите са счупили 2-3 щипки

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                      Какво имаш впредвид под копче?Ако говориш за щипки за праговете мога да ти дам кординати и да си поръчаш нови?
                      Моя грешка, точно щипките имах в предвид!
                      Alfa 166jtd,1999

Comment

• Въпрос към колегите с телефон: Как се чува звукът през колоните? При мен е само от дясната страна... Така ли е и при вас, или аз имам проблем?

Comment

• и при мен е само от едната страна...дясната.

Comment

• Колеги, искам да видите една графика и да ми кажете тя за какво е. Правил съм ги два поредни пъти, без да трия старите:

https://www.dropbox.com/s/u7evmzig57...1-21-09-49.png

Интересува ме горната за какво е. Онзи ден по едно време започна играе. Днес пак пробвам пак права линия. И какво е lambda sensor integrator? Не е ли пак сондата това?

Да си допълня мнението. Вчера, когато горната графика беше права линия в момента на теста, колата не вървеше пак. Днес сутринта колата не даваше да и натисна педала и за да се уверя, че проблема е там я закачих за телефона и ето го резултата:
                            https://www.dropbox.com/s/0e010dneek...2005.01.04.png

Според мене това е причината колата да си върви когато иска както трябва. Но защо е така - няма грешки, нов дебитомер на Бош, нова сонда на Бош и пак проблем...? Ще се радвам някой да помогне.
                            Last edited by Tasho; d.m.y г., 08:05.
                            Алфа...всичко друго е компромис!
                            http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                            Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                            Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• [QUOTE=CHEFO666;1331499]Имам питанка!
                              Някой премахвал ли е масления сепаратор на печка JTD ? Под прмахвал имам в предвид да го шутира...[/QUOT

Край на омаслените,и мръсни маркучи....
                              Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
                                Колеги, искам да видите една графика и да ми кажете тя за какво е. Правил съм ги два поредни пъти, без да трия старите:

https://www.dropbox.com/s/u7evmzig57...1-21-09-49.png

Интересува ме горната за какво е. Онзи ден по едно време започна играе. Днес пак пробвам пак права линия. И какво е lambda sensor integrator? Не е ли пак сондата това?

Да си допълня мнението. Вчера, когато горната графика беше права линия в момента на теста, колата не вървеше пак. Днес сутринта колата не даваше да и натисна педала и за да се уверя, че проблема е там я закачих за телефона и ето го резултата:
                                https://www.dropbox.com/s/0e010dneek...2005.01.04.png

Според мене това е причината колата да си върви когато иска както трябва. Но защо е така - няма грешки, нов дебитомер на Бош, нова сонда на Бош и пак проблем...? Ще се радвам някой да помогне.
                                Колеги, никой ли не знае за какво иде реч? Днес цял ден се държи перфектно, оставих адаптера включен и телефона на поставката. Точно на прибиране към нас както карах на 5 - та с около 100 км/ч интегратора даде права линия. Сондата работеше. Паркирам колата и интегратора пак се сети да рисува...
                                Алфа...всичко друго е компромис!
                                http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                                Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                                Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Working...
                                X